preloader
A sütik segítenek jobb felhasználói élményt nyújtani. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Közelgő események

Cabernet-pince túra és múzeális borok kóstolója

????ZSEBLÁMPÁS PINCEJÁRÁS - ????MUZEÁLIS BOROK KÓSTOLÓJA - ????PINCETÖRTÉNETI SÉTA

Tudta, hogy a Cabernet alatt évszázados pincerendszer húzódik? Hat régi pinceág összekötésével az idők során trezorok, alagutak és föld alatti csarnokok szövevényes rendszere jött létre. A kalocsai érsek, a zsidó kereskedő, a mindenkori magyar állam, a Hosszúhegyi Állami Gazdaság, a privatizáláskor jött gazdája után az ingatlan most Hajós Város tulajdonában van. A pince jelenleg felújításra vár, ezért kíséret nélkül nem látogatható, most viszont eljött a rég várt alkalom arra, hogy leereszkedjünk a borkultúra ezen elfeledett katedrálisába!

További részletek az esemény oldalán

Tovább az esemény oldalára ->
42. Orbán-napi Borünnep

???????????? 42. ORBÁN-NAPI BORÜNNEP ????????????
2024. május 24-25-26.
Hajósi Pincefalu

BORUTCA - KONCERTEK - KÉZMŰVES VÁSÁR - GYEREKPROGRAMOK – VIDÁMPARK - PINCETÚRA - NATÚRPARKI CSALÁDI NAP - BWA CSALÁDI NAP - SIMSONOS FELVONULÁS - FOLKLÓRMŰSOROK

Ünnepeld velünk a Hajósi Pincefalu 1200 pincéje közt, Európa legnagyobb pincefalvában, hogy Szent Orbán idén is kegyes volt hozzánk, és ismét kiváló borok termettek! Varázslatos díszletek közt, fantasztikus borokat kóstolva bulizhatsz esténként, napközben pedig családi programok várják a kicsiket és nagyokat!

Tovább az esemény oldalára ->
Nyári Pincenyitogató 2024.- avagy Fröccsözön 2.0 Június 29. szombat 12:00

Hol is lehetne a nyári hőségben a legjobban múlatni az időt, mint egy borospince mélyén...?
Gyere el Te is június 29-én a Hajósi-Pincefaluba, ahol helyi borászok nyitják ki a pincéiket és kínálják szebbnél szebb boraikat. Az italok mellé természetesen házi finomságokat is kínálnak!
A jó hangulat garantált!
Nyitott pinceajtókkal, termelői borokkal és jó kedvvel várnak Téged is!
A több mint 1200 borospince közötti tájékozódást térképek segítik.
Aki a kóstolástól kimerülten nem szeretne autóba ülni, az kényelmes szállást is találhat valamelyik barátságos hangulatú pincepanzióban.

További részletek hamarosan!!!

Tovább az esemény oldalára ->