preloader
A sütik segítenek jobb felhasználói élményt nyújtani. Weboldalunk használatával Ön hozzájárul a sütik használatához.

 

A Hajós-Bajai Borvidék 9 borászának közreműködésével a BorÉrt Egyesület hatodik alkalommal is sikeresen, és nagy látogatottságú eseménnyel valósíthatta meg Magyarország egyetlen borturizmussal foglalkozó tematikus eseményét. 

 

A konferencia programja ezúttal is izgalmas, informatív volt, a korábban bevezetett kerekasztal beszélgetés is kellemes és tartalmas színfoltot adott a rendezvénynek.  A programba aktív, személyes vezetői, előadói jelenléttel kapcsolódott be az Agrárminisztérium, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa,  valamint a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

 

A rendezvény BorTÚRA programrészén több mint 60 kiállító borait kóstolhatta a nagyközönség. A kiállítók tevékenysége és termékei iránt komoly érdeklődés mutatkozott. Ez nemcsak a borra vonatkozott, hiszen kiváló gasztroélményekkel is gazdagodhattak a látogatók. Sajtokat, kézműves falatkákat, kolbászféléket, s más ínyencségeket kóstolhattak. Kiállítási installáció és turisztikai ajánlatok is szerepeltek a kínálatban. Nagy öröm volt a sok fiatalt látni a látogatók között. Közösségi média felületeinken komoly kampányt folytattunk és az eseményről több televíziós- és rádiócsatorna tudósított, számos szakmai lap írt rólunk.

 

Az eseménynek hagyományosan helyt adó Magyar Mezőgazdasági Múzeum ezúttal is jó szakmai partnerként segítette munkánkat.

A rendezvényről már most több pozitív szakmai visszajelzés érkezett. 

Mindez a szervezőket arra ösztökéli, hogy folytassák ezt a munkát, melyben a jövőben is számítanak az együttműködésünkre.

 

Köszönjük, hogy részvételünkkel gazdagíthattuk az eseményt és jövőre is szívesen csatlakozunk a programhoz, mellyel a Hajós-Bajai Borvidék borait, eseményeit is minél szélesebb körben tudjuk promotálni!

 

Néhány kép az eseményről:

 

 

 

Vissza a hírekhez